Ask Team

Wie zijn we ?

Virginie Scheyvaerts                      Zaakvoerster

Maak kennis met onze dynamische zaakvoerster, Virginie! Met een passie voor mensen en een scherp oog voor talent, heeft Virginie meer dan tien jaar ervaring in de interim sector. Haar toewijding aan het verbinden van de juiste mensen met de juiste bedrijven is de drijvende kracht achter ons succes.

Virginie gelooft sterk in een persoonlijke aanpak en bouwt duurzame relaties op met zowel klanten als kandidaten. Ze heeft een uniek vermogen om de behoeften van bedrijven te begrijpen en precies de juiste match te vinden. Met haar brede kennis van de lokale markt en haar uitgebreide netwerk weet ze telkens weer de perfecte oplossing te bieden.

Gregory Tielemans                    Mede-eigenaar

Maak kennis met onze toegewijde mede-eigenaar, Gregory! Met een diepgaande kennis van de interim sector en een sterke passie voor het verbinden van mensen, heeft Gregory samen met Virginie ons bedrijf naar grote hoogten gebracht.

Gregory blinkt uit in strategisch denken en heeft een scherp inzicht in de veranderende behoeften van de markt. Hij werkt nauw samen met bedrijven om hun specifieke eisen te begrijpen en zorgt ervoor dat elke kandidaat perfect past binnen hun organisatie. Zijn vermogen om langdurige relaties op te bouwen met zowel klanten als kandidaten is een van de hoekstenen van ons succes.

Yves van Eesbeeck                   Office Manager

Maak kennis met onze toegewijde office manager, Yves! Met zijn organisatorische talent en een passie voor efficiëntie, zorgt Yves ervoor dat ons kantoor soepel en effectief functioneert.

Yves is de ruggengraat van ons team en blinkt uit in het beheren van dagelijkse operaties en het ondersteunen van zowel klanten als kandidaten. Zijn oog voor detail en proactieve aanpak zorgen ervoor dat alles op rolletjes loopt, van administratie tot klantcontacten. Hij is altijd klaar om een helpende hand te bieden en zorgt ervoor dat iedereen zich welkom en ondersteund voelt.